aboutus

Εταιρικό Προφίλ

Η ηλεκτρονική Co. Leed Shenzhen, ΕΠΕ που καθιερώθηκε το 2008, βάσισε στο κεφάλαιο τεχνολογίας της Κίνας, πόλη Shenzhen. Έχουμε πάνω από 14 έτη που κατασκευάζουν και που εξάγουν την εμπειρία στον καταναλωτικό ηλεκτρονικό τομέα, και εισαγμένος στη βιομηχανία blockchain και cryptocurrency από το 2017. Τώρα έχουμε γίνει ένας από τον πιό αξιόπιστο και αξιόπιστο προμηθευτή ανθρακωρύχων στη βιομηχανία.

 

Έχουμε ενσωματώσει τις πωλήσεις, λογιστικές, επισκευάζουμε και διατηρούμε, φιλοξενώντας και εξάγοντας διαβουλεύσεων υπηρεσίες ανθρακωρύχων. Έχουμε πάνω από 40 προσωπικό στο κινεζικό γραφείο συμπεριλαμβανομένων των πεπειραμένων μηχανικών και των ειδικών, του αντιπροσώπου πωλήσεων, του εμπόρου, του λογιστικού ειδικού, του προσωπικού προμήθειας και του αποθηκάριου. Προγραμματίζουμε να χτίσουμε ένα αγρόκτημα μεταλλείας στις ΗΠΑ το 2022, οι οποίες θα παράσχουν τη φιλοξενία, τις πωλήσεις, επισκευή και θα διατηρήσουν τις υπηρεσίες. Όλος ο πελάτης μας μπορεί να απολαύσει την επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών μας με την επαναδιαβάθμιση στην ελεύθερη αναφορά, η αγορά συμβουλεύει, οδηγοί χρηστών, επισκευάζει διατηρεί τις υπηρεσίες. Εκτός αυτού, σταθερός λογιστικός μας δίνει στους πελάτες έναν καταλληλότερο τρόπο να έχει υπηρεσίες μιας τις προσιτές, ασφαλείς και γρήγορες παράδοσης. Το σημαντικότερο πράγμα είναι ότι έχουμε δοκιμάσει τους μηχανικούς και τον ειδικό στην παροχή της συμβουλευτικής υπηρεσίας σχετικά με το πώς να χτίσουμε και να ενεργοποιήσουμε ένα minging αγρόκτημα.

 

 

Το όραμά μας: Το καταστήστε εύκολο για τον καθέναν στο cryptocurrency ορυχείων

Η αποστολή μας: Παρέχετε μια παρενόχληση-ελεύθερη εμπειρία μεταλλείας

Η αξία μας: Πιστός στην ποιότητα, ειλικρινής υπηρεσία

 

Ηλεκτρονική Co. Leed Shenzhen, ΕΠΕ

Προσθέστε: 6ο πάτωμα, οικοδόμηση Γ, βιομηχανικό πάρκο Dunfa, Xixiang, Shenzhen, Guangdong, Κίνα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το sales@szleed.com

Ιστός: asiccrypto-miner.com

 

Shenzhen Leed Electronic Co., Ltd

Shenzhen Leed Electronic Co., Ltd

Ιστορία

1. Η ηλεκτρονική Co. Leed Shenzhen, ΕΠΕ βρέθηκε το 2008, ειδικεμένος στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, όπως το κινητό τηλέφωνο.

2. Το 2012, αποκτήσαμε ένα εργοστάσιο με 4 γραμμές παραγωγής και αρχίσαμε να παράγουμε τα κινητά τηλέφωνα.

3. Το 2014, καθιερώσαμε το τμήμα ηλεκτρονικού εμπορίου και αρχίσαμε να χτίζουμε το σε απευθείας σύνδεση κατάστημα, όπως eBay και ο Αμαζόνιος.

4. Το 2017, λάβαμε μια κρίσιμη απόφαση που εισήχθη στο blockchain και τη βιομηχανία cryptocurrency. Αρχίσαμε να πωλούμε τους διαφορετικούς τύπους ανθρακωρύχων, όπως asic, το gpu και το κ.λπ. στους σφαιρικούς πελάτες.

5. Το 2018, χτίσαμε δύο εξάγοντας αγροκτήματα crypto ορυχείων σε Sichun και Yunnan. Στο ίδιο χρόνο, καθιερώσαμε μια επισκευή και διατηρούμε την ομάδα που περιλαμβάνει 8 μηχανικούς.

 

6. Το 2019, διαμορφώσαμε μια ομάδα διαβουλεύσεων προκειμένου να παρασχεθεί η λύση μεταλλείας στους μεγάλους πελάτες.

7. Το 2020, οι πωλήσεις μας που επιτυγχάνονται περίπου 190 εκατομμύριο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ δολάρια, τα οποία θέτουν ένα νέο ρεκόρ.

8. Το 2022, θα χτίσουμε ένα αγρόκτημα μεταλλείας που περιλαμβάνει τη φιλοξενία, πωλήσεις, επισκευή και διατηρούμε τις υπηρεσίες.

 

Shenzhen Leed Electronic Co., Ltd

Υπηρεσία

Η ηλεκτρονική Co. Leed Shenzhen, ΕΠΕ παρέχει τις πωλήσεις, λογιστικές, επισκευάζει και διατηρεί, φιλοξενώντας και εξάγοντας διαβουλεύσεων υπηρεσίες ανθρακωρύχων στους σφαιρικούς πελάτες.

 

Υπηρεσίες πωλήσεων:

  • Προσφέρουμε τις ελεύθερες υπηρεσίες αναφοράς σε όλο τον πελάτη.
  • Προσφέρουμε τους πελάτες μας με την αγορά επαγγέλματος συμβουλεύουμε σύμφωνα με την περιοχή, τις ηλεκτρικά αμοιβές και το κ.λπ. τους.
  • Όλοι οι πελάτες μπορούν να έχουν την καθοδήγηση του χρήστη από μας.

 

Λογιστικές υπηρεσίες:

  • Ενσωματώνουμε μια ναυτιλιακή εταιρία, η οποία μας εξουσιοδοτεί για να δώσει στους πελάτες μας μια καλύτερη υπηρεσία παράδοσης. Σαν μεγάλης αξίας χαρακτηριστικά της μηχανής μεταλλείας, θα υπήρχαν περισσότερες απαιτήσεις στην υπηρεσία παράδοσης, όπως η ασφάλεια. Η καλύτερη τιμή, καλύτερη ταχύτητα και πιό ελέγξιμος είναι αυτό που θέλουμε να επιτύχουμε.

 

Η επισκευή και διατηρεί:

  • Για τον ανθρακωρύχο κάτω από την εξουσιοδότηση, μπορούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες για να επιστρέψουμε τον ανθρακωρύχο στις κατασκευές. Για τον ανθρακωρύχο από την εξουσιοδότηση, παρέχουμε την επισκευή και διατηρούμε τις υπηρεσίες, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν να αποβάλουν τις ανησυχίες των πελατών εάν ο ανθρακωρύχος δεν είναι πλέον κάτω από την εξουσιοδότηση.
  • Ο καθαρισμός και η ανανέωση του ανθρακωρύχου είναι επίσης πρόσθετη υπηρεσία που προσφέραμε. Οι πελάτες μπορούν να μας στείλουν τους ανθρακωρύχους τους σε για να καθαρίσουν ή να ανανεώσουν, το οποίο μπορεί να βοηθήσει να επεκτείνει τη ζωή υπηρεσιών των μηχανών και να φέρει περισσότερο κέρδος στους πελάτες.
  • Απασχολούμαστε στενά με τις μεγάλες κατασκευές στη βιομηχανία σε τόσα πολλά συστατικά όπως τον πίνακα ελέγχου, hash ο πίνακας μπορεί να παρασχεθεί σε μας.

 

Φιλοξενώντας υπηρεσίες:

Στο κοντινό μέλλον, θα παράσχουμε τη φιλοξενώντας υπηρεσία στους αμερικανικούς πελάτες δεδομένου ότι το αγρόκτημα μεταλλείας μας θα χτιστεί στο Τέξας. Επίσης, στο αμερικανικό κέντρο μας, οι πωλήσεις, η επισκευή και διατηρούν ότι οι υπηρεσίες θα παρασχεθούν.

 

Υπηρεσία διαβουλεύσεων μεταλλείας:

  • Λύση Minging προσφερθείσα.
  • Βοηθώντας το αγρόκτημα μεταλλείας για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υλικού, όπως η επιλογή του μετασχηματιστή δύναμης, η οικοδόμηση του εμπορευματοκιβωτίου μεταλλείας, η καλωδίωση, η ψύξη και το κ.λπ.
  • Βοήθεια του αγροκτήματος μεταλλείας για να καθιερωθεί το σύστημα λογισμικού για να ελέγξει τους ανθρακωρύχους.

 

Shenzhen Leed Electronic Co., Ltd

Shenzhen Leed Electronic Co., Ltd

Shenzhen Leed Electronic Co., Ltd

Η ομάδα μας

Σύνθεση επιχείρησης

 

1. Μηχανικοί και ειδικοί

2. Αντιπρόσωποι πωλήσεων

3. Έμποροι

4. Λογιστικοί ειδικοί

5. Προσωπικό προμήθειας

6. Προσωπικό αποθηκών εμπορευμάτων

 

Shenzhen Leed Electronic Co., Ltd

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Charles Lin
Τηλ.: : +86 18126351869
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)