Πόσο καιρό οι ανθρακωρύχοι ASIC διαρκούν;

December 29, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πόσο καιρό οι ανθρακωρύχοι ASIC διαρκούν;

 

Διάρκεια ζωής του ASICs

 

Οι ανθρακωρύχοι ASIC είναι σημερινό ισχυρότερο, αποτελεσματικό, και κερδοφόρο υλικό για τα cryptocurrencies μεταλλείας. Είναι σημαντικό εσείς υπολογίζει το πιθανό κέρδος σας που χρησιμοποιεί έναν ανθρακωρύχο ASIC για να ξέρει πόσο καιρό θα πάρει για να κάνει το αντίτιμο του κόστους του ανθρακωρύχου ASIC σας και πόσος μακρύτερος αυτό θα είναι προτού να αρχίσετε ένα καθαρό κέρδος. Έτσι, πόσο καιρό ένας ανθρακωρύχος ASIC στο τέλος;

Το πρότυπο, η συντήρηση, και η ημερομηνία όλες κατασκευής καθορίζουν τη διάρκεια ζωής ενός ASIC. Παραδείγματος χάριν, το πιό πρόσφατο antminer, το Bitmain Antminer S19 υπέρ, αναμένεται για να έχει μια διάρκεια ζωής πάνω από πέντε ετών. Άλλα πρότυπα antminer όπως το Antminer S9 διαρκούν μέχρι 3 έτη. Το Whatsminer M30S+ έχει μια διάρκεια ζωής τεσσάρων ετών, ενώ AVALONminer 1246 και AvalonMiner 1166 υπέρ μπορούν να διαρκέσουν μέχρι 4 και 5 έτη, αντίστοιχα.

Γενικά, οι ανθρακωρύχοι ASIC προβάλλονται για να διαρκέσουν για περίπου 3-5 έτη, αν και η μηχανή σας μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από αυτήν την σειρά εάν χρησιμοποιείται και διατηρημένος αρκετά καλά. Θα μπορούσε επίσης να αναλύσει μέσα σε μερικούς μήνες εάν όχι διατηρημένος κατάλληλα ή χρησιμοποιημένος στις κακές συνθήκες.

 

Όποιος μπορεί να προκαλέσει τη ζημία στις μηχανές:

 

Πόσο καιρό ASICs διαρκεί; Η διάρκεια ζωής της μηχανής ASIC σας εξαρτάται κατά ένα μεγάλο μέρος από πόσο καλά την διατηρείτε. Αν και η γενική σειρά είναι μεταξύ 3 έως 5 ετών, ASICs μπορεί να διαρκέσει πέρα από πέντε έτη εάν διατηρούνται κατάλληλα. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό που μπορεί να προκαλέσει τη ζημία στη μηχανή σας.

Τα ιδιαίτερα υγρά ή υγρά περιβάλλοντα μπορούν να βλάψουν τα εσωτερικά συστατικά της μηχανής ASIC σας. Μπορεί να προκαλέσει τη σκουριά και τη διάβρωση στο λεπτό πυρήνα του ανθρακωρύχου σας.

Οι ανθρακωρύχοι ASIC παράγουν ένα μη αμελητέο ποσό θερμότητας όταν βρίσκεται σε λειτουργία. Εάν αριστερό τρέξιμο χωρίς κατάλληλο εξαερισμό, το μπορεί να οδηγήσει στην υπερθέρμανση, καταστρεπτικός τη μηχανή.

Οι ακραίες καυτές θερμοκρασίες ως αποτέλεσμα της περιβαλλοντικής θερμοκρασίας της μηχανής ASIC σας ή η υπερθέρμανση μπορούν να καταστρέψουν και να κοντύνουν τη διάρκεια ζωής της. Οι ακραίες κρύες θερμοκρασίες είναι λιγότερο κρίσιμες από τις καυτές θερμοκρασίες δεδομένου ότι η θέρμανση που παράγεται από ASIC σας μπορεί να το αντισταθμίσει.

Το Overclocking η μηχανή ASIC σας συνεχώς, ένα σκονισμένο περιβάλλον, μια ανεπαρκής ροή αέρος ή ένας εξαερισμός, ακραίες θερμοκρασίες, και συνθήκες φτωχής συντήρησης μπορεί να βλάψει τον ανθρακωρύχο ASIC σας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πόσο καιρό οι ανθρακωρύχοι ASIC διαρκούν;  0

 

Οι καλύτεροι τρόποι να σωθούν οι ανθρακωρύχοι ASIC

 

Μια από τις σημαντικότερες μετρικές στη μεταλλεία cryptocurrency είναι η αποδοτικότητά της. Για να καθορίσει την αποδοτικότητα, κάποια πρέπει να απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση: πόσο καιρό οι ανθρακωρύχοι ASIC μένουν κερδοφόροι; Η αποδοτικότητα των ανθρακωρύχων ASIC εξαρτάται από πόσο βέλτιστα ο ανθρακωρύχος σας λειτουργεί. Οι ανθρακωρύχοι ASIC αναμένονται για να διατηρήσουν τη βέλτιστη λειτουργία μέχρι και πέντε έτη και ανωτέρω. Εδώ είναι οι σημαντικές άκρες στους τρόπους να επεκταθεί η ζωή των ανθρακωρύχων ASIC.

Η θέση εσείς επιλέγει στην οργάνωση η εγκατάσταση γεώτρησης μεταλλείας που σας είναι πολύ σημαντική να θέσει

επάνω σε ένα βέλτιστο περιβάλλον μεταλλείας. Το σωστό περιβάλλον πρέπει να είναι ξηρό, να έχει τη σταθερή ροή αέρος, και να είναι καλά - αερισμένος στην κανονική θερμοκρασία δωματίου.

Μπορείτε να μετριάσετε τη θερμότητα που παράγεται από τις μηχανές ASIC σας με την ενσωμάτωση των αποδοτικών συστημάτων ψύξης για να ελαχιστοποιήσετε τις θερμοκρασίες. Μπορείτε να θεωρήσετε τους ανεμιστήρες για να διαλυθεί η θερμότητα παραχθείσα όταν τίθενται οι ανθρακωρύχοι στην εργασία για να αποφύγουν.

Για να διατηρήσετε την εγκατάσταση γεώτρησης μεταλλείας ASIC σας, εξασφαλίστε ότι κρατάτε τα κανονικά προγράμματα καθαρισμού για να ξεφορτωθείτε τη συσσωρευμένη σκόνη, προωθώντας τη βέλτιστη απόδοση.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Charles Lin
Τηλ.: : +86 18126351869
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)