Crypto μηχανών μεταλλείας ανθρακωρύχων 12th/S Ckb Goldshell Ck5 δικτύων αλγορίθμου Eaglesong
PC 1
MOQ
Negotiated
τιμή
Eaglesong Algorithm Network Goldshell Ck5 Miner 12th/S Ckb Mining Machine Crypto
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Goldshell
Πιστοποίηση: CE ROHS FCC
Αριθμό μοντέλου: CK5
Υψηλό φως:

ανθρακωρύχος 2400W Goldshell Ck5

,

Ανθρακωρύχος Goldshell Ck5 αλγορίθμου Eaglesong

,

ανθρακωρύχος 12th/S Goldshell Ck5 Ckb

Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένη συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: 3-7 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, USDT
Δυνατότητα προσφοράς: 1000PCS/Months
Προδιαγραφές
Όνομα προϊόντων: Ανθρακωρύχος Goldshell CK5
Αλγόριθμος: Eaglesong
Hashrate: 12T
Κατανάλωση ισχύος: 2400W
Εσωτερικός θόρυβος: 35dB επίπεδο
Μέγεθος: 125mm X 155mm X 335mm
Βάρος: 4.5KG
Ανεμιστήρας: 2
Πίνακες τσιπ: 3
Τηλεοπτική ικανότητα μνήμης: 128MB
Περιγραφή προϊόντων

Crypto μηχανών μεταλλείας ανθρακωρύχων 12th/S Ckb δικτύων Goldshell Ck5

 

Ανθρακωρύχος Goldshell Ck5

Όνομα προϊόντων Ανθρακωρύχος Goldshell CK5
Αλγόριθμος Eaglesong
Hashrate 12T
Κατανάλωση ισχύος 2400W
Εσωτερικός θόρυβος 35dB επίπεδο
Μέγεθος 125mm X 155mm X 335mm
Βάρος 4.5kg
Ανεμιστήρας 2
Πίνακες τσιπ 3
Τηλεοπτική ικανότητα μνήμης 128MB

 

Algorythm του ανθρακωρύχου 12TH/s CK5 Nervos

Το Eaglesong είναι η hashing λειτουργία για Nervos και χρησιμοποιεί τον ιδεαλισμό απόδειξη--εργασίας. Ο αλγόριθμος είναι κατάλληλος όπου ένας ασφαλής hashing αλγόριθμος απαιτείται. Σημαίνει ότι ο αλγόριθμος είναι ασφαλής και προστατεύει τους χρήστες από την επίθεση 51 τοις εκατό.


Αν και Eaglesong έχει κάποια ευπάθεια, δεν είναι τόσο επικίνδυνη όσο άλλοι hashing αλγόριθμοι. Έρχεται με την πολλαπλών στόχων απόδειξη ένας-wayness solver γρίφων εργασίας.

 


Αποδοτικότητα του ανθρακωρύχου Nervos CK5

Κάναμε ένα βαθύτερο σκάψιμο και δεν βρήκαμε καμία πληροφορία για την αποδοτικότητα του ανθρακωρύχου. Τι έχουμε είναι ανθρακωρύχος με μια τραχιά αποδοτικότητα 12T/2400W. Η μέγιστη κατανάλωση ισχύος είναι 2400W, το οποίο παρουσιάζει υψηλή αποδοτικότητα.


Η αποδοτικότητα στους ανθρακωρύχους φέρνει περισσότερη δύναμη μεταλλείας στον πίνακα. Όσο μεγαλύτερη η κατανάλωση ισχύος, την περισσότερη αποδοτικότητα παίρνετε σε έναν ανθρακωρύχο. Οι κατασκευαστές πρέπει να είναι ανοικτοί και σαφείς στην αποδοτικότητα των προϊόντων τους. Αυτό είναι ένα πρώτο από την επιχείρηση Goldshell.

Βέλτιστες τοποθετήσεις υγρασίας και θερμοκρασίας
Για τον ανθρακωρύχο στην εργασία αποτελεσματικά, πρέπει να είναι κάτω από τις συνιστώμενες τοποθετήσεις του κατασκευαστή. Η υγρασία πρέπει να είναι στο μέγιστο 5 τοις εκατό και το μέγιστο 95 τοις εκατό. Όσο η θερμοκρασία πηγαίνει, το μέγιστο πρέπει να είναι 35 βαθμοί Κελσίου και ένα χαμηλό 5 βαθμών Κελσίου. Ο ανθρακωρύχος έρχεται με δύο ανεμιστήρες που βοηθούν με την ψύξη.

 

 

Η αποδοτικότητα του ανθρακωρύχου Goldshell CK5 Nervos


Με τον ανθρακωρύχο που απελευθερώνεται το 2021, έχει δεσμεύσει να είναι κερδοφόρος ανθρακωρύχος. Η σημερινή συνθήκη στην αγορά ευνοεί ιδιαίτερα τη μεταλλεία Nervos. Και αυτό είναι ο λόγος για τον οποίο οι ανθρακωρύχοι πρέπει να κοιτάξουν έξω για αυτήν την μονάδα.

 

 

Περίπου εμείς:

Η ηλεκτρονική Co. Leed γυαλάδας, ΕΠΕ που καθιερώθηκε το 2008, βάσισε στο κεφάλαιο τεχνολογίας της Κίνας, πόλη Shenzhen. Έχουμε πάνω από 14 έτη που κατασκευάζουν και που εξάγουν την εμπειρία στον καταναλωτικό ηλεκτρονικό τομέα, και εισαγμένος στη βιομηχανία blockchain και cryptocurrency από το 2017. Τώρα έχουμε γίνει ένας από τον πιό αξιόπιστο και αξιόπιστο προμηθευτή ανθρακωρύχων στη βιομηχανία.

 

Έχουμε ενσωματώσει τις πωλήσεις, λογιστικές, επισκευάζουμε και διατηρούμε, φιλοξενώντας και εξάγοντας διαβουλεύσεων υπηρεσίες ανθρακωρύχων. Έχουμε πάνω από 40 προσωπικό στο κινεζικό γραφείο συμπεριλαμβανομένων των πεπειραμένων μηχανικών και των ειδικών, του αντιπροσώπου πωλήσεων, του εμπόρου, του λογιστικού ειδικού, του προσωπικού προμήθειας και του αποθηκάριου. Προγραμματίζουμε να χτίσουμε ένα αγρόκτημα μεταλλείας στις ΗΠΑ το 2022, οι οποίες θα παράσχουν τη φιλοξενία, τις πωλήσεις, επισκευή και θα διατηρήσουν τις υπηρεσίες. Όλος ο πελάτης μας μπορεί να απολαύσει την επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών μας με την επαναδιαβάθμιση στην ελεύθερη αναφορά, η αγορά συμβουλεύει, οδηγοί χρηστών, επισκευάζει διατηρεί τις υπηρεσίες. Εκτός αυτού, σταθερός λογιστικός μας δίνει στους πελάτες έναν καταλληλότερο τρόπο να έχει υπηρεσίες μιας τις προσιτές, ασφαλείς και γρήγορες παράδοσης. Το σημαντικότερο πράγμα είναι ότι έχουμε δοκιμάσει τους μηχανικούς και τον ειδικό στην παροχή της συμβουλευτικής υπηρεσίας σχετικά με το πώς να χτίσουμε και να ενεργοποιήσουμε ένα minging αγρόκτημα.

 

Crypto μηχανών μεταλλείας ανθρακωρύχων 12th/S Ckb Goldshell Ck5 δικτύων αλγορίθμου Eaglesong 0

Crypto μηχανών μεταλλείας ανθρακωρύχων 12th/S Ckb Goldshell Ck5 δικτύων αλγορίθμου Eaglesong 1

Crypto μηχανών μεταλλείας ανθρακωρύχων 12th/S Ckb Goldshell Ck5 δικτύων αλγορίθμου Eaglesong 2

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +86 18126351869
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)