Μηχανή μεταλλείας Bitmain Antminer S19 XP 141Th/s ανθρακωρύχων Blockchain BTC 3010W
1 PC
MOQ
Negotiated
τιμή
Blockchain BTC Miner Bitmain Antminer S19 XP 141Th/s Mining Machine 3010W
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: GUANGDONG
Μάρκα: Bitmain
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Antminer S19 XP (141ο)
Υψηλό φως:

Blockchain Bitmain Antminer S19 XP

,

141Th/s Bitmain Antminer S19 XP

,

3010W Antminer S19 XP

Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένη συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: Μέλλοντα
Όροι πληρωμής: T/T, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, USDT
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 ΤΕΜ/Μήνες
Προδιαγραφές
Όνομα προϊόντων: Ανθρακωρύχος Antminer S19 XP 141T
Αλγόριθμος: SHA256
νομίσματα: BTC/BCH
Hashrate: 141Th/s
Δύναμη: 3010±5%W
Μέγεθος: 400*195*290mm
Καθαρό βάρος: 14,4 κιλά
Ακαθάριστο βάρος: 16 κιλά
Περιγραφή προϊόντων

Μηχανή μεταλλείας Bitmain Antminer S19 XP 141Th/S ανθρακωρύχων Blockchain BTC 3010W

 

Περιγραφή της μηχανής ανθρακωρύχων Antminer S19 XP:

 

Το μέλλον έρχεται, μια νέα εποχή της μεταλλείας
Το S19 XP είναι η πιό πρόσφατη παραγωγή από τη γραμμή παραγωγής 19 σειρών. Το S19 XP ξεπερνά τους περιορισμούς, που φθάνουν σε ένα hashrate 141 TH/s, που κάνει το BITMAIN και τον ισχυρότερο ανθρακωρύχο της βιομηχανίας μέχρι σήμερα.

 

Αποδοτικότητα δύναμης Reimagining, ένας νέος βιομηχανικά τυποποιημένος
Τα reimagines S19 XP το μέλλον της ψηφιακής μεταλλείας νομίσματος, που παρέχει έναν νέο βιομηχανικά τυποποιημένο της αποδοτικότητας δύναμης. Με την επίτευξη νέων προτύπων αποδοτικότητας δύναμης 21,5 J/TH, το S19 XP βελτίωσε περαιτέρω την αποδοτικότητα δύναμης από 27% έναντι του προηγούμενου προτύπου, το ANTMINER S19 ΥΠΈΡ

 

Προδιαγραφή της μηχανής ανθρακωρύχων Antminer S19 XP:

 

Όνομα προϊόντων Ανθρακωρύχος Antminer S19 XP 141T
Αλγόριθμος SHA256
Νομίσματα BTC/BCH
Hashrate 141Th/s
Δύναμη 3010±5%W
Μέγεθος 400*195*290mm
Καθαρό βάρος 14.4kg
Ακαθάριστο βάρος 16kg

 

 

Χαρακτηριστικό γνώρισμα της μηχανής ανθρακωρύχων Antminer S19 XP:

 

Η πρόσθετη μακροζωία κύκλου της ζωής, τελειοποιεί για τη μακροπρόθεσμη επένδυση
Το ANTMINER S19 XP παρέχει την τέλεια επένδυση στην ψηφιακή μεταλλεία νομίσματος. Εξοπλισμένο με την πιό πρόσφατη τεχνολογία στη βιομηχανία, το S19 XP παρέχει έναν αναμενόμενο κύκλο της ζωής έξι ετών, ικανό μετά από την επόμενη διχοτόμηση Bitcoin.

 

 

Σταθερές διαδικασίες μεταλλείας, η πιό πρόσφατη τεχνολογία διασκεδασμού θερμότητας
Το ANTMINER S19 XP ενσωματώνει την πιό πρόσφατες σε βάθος προσαρμογή και τη βελτιστοποίηση του θερμικού σχεδίου. Ένας καθαρισμένος έλεγχος θερμοκρασίας, ο οποίος μειώνει τις απώλειες, που επιτρέπουν την εξαιρετικά-ενεργειακή αποδοτικότητα.

 

 

Περίπου εμείς:

 

Η ηλεκτρονική Co. Leed γυαλάδας, ΕΠΕ που καθιερώθηκε το 2008, βάσισε στο κεφάλαιο τεχνολογίας της Κίνας, πόλη Shenzhen. Έχουμε πάνω από 14 έτη που κατασκευάζουν και που εξάγουν την εμπειρία στον καταναλωτικό ηλεκτρονικό τομέα, και εισαγμένος στη βιομηχανία blockchain και cryptocurrency από το 2017. Τώρα έχουμε γίνει ένας από τον πιό αξιόπιστο και αξιόπιστο προμηθευτή ανθρακωρύχων στη βιομηχανία.

 

Έχουμε ενσωματώσει τις πωλήσεις, λογιστικές, επισκευάζουμε και διατηρούμε, φιλοξενώντας και εξάγοντας διαβουλεύσεων υπηρεσίες ανθρακωρύχων. Έχουμε πάνω από 40 προσωπικό στο κινεζικό γραφείο συμπεριλαμβανομένων των πεπειραμένων μηχανικών και των ειδικών, του αντιπροσώπου πωλήσεων, του εμπόρου, του λογιστικού ειδικού, του προσωπικού προμήθειας και του αποθηκάριου. Προγραμματίζουμε να χτίσουμε ένα αγρόκτημα μεταλλείας στις ΗΠΑ το 2022, οι οποίες θα παράσχουν τη φιλοξενία, τις πωλήσεις, επισκευή και θα διατηρήσουν τις υπηρεσίες. Όλος ο πελάτης μας μπορεί να απολαύσει την επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών μας με την επαναδιαβάθμιση στην ελεύθερη αναφορά, η αγορά συμβουλεύει, οδηγοί χρηστών, επισκευάζει διατηρεί τις υπηρεσίες. Εκτός αυτού, σταθερός λογιστικός μας δίνει στους πελάτες έναν καταλληλότερο τρόπο να έχει υπηρεσίες μιας τις προσιτές, ασφαλείς και γρήγορες παράδοσης. Το σημαντικότερο πράγμα είναι ότι έχουμε δοκιμάσει τους μηχανικούς και τον ειδικό στην παροχή της συμβουλευτικής υπηρεσίας σχετικά με το πώς να χτίσουμε και να ενεργοποιήσουμε ένα minging αγρόκτημα.

 

 

Οι ανθρακωρύχοι είναι προσαρμοσμένα προϊόντα σύμφωνα με το αίτημα του πελάτη. Η τιμή θα ρυθμιστεί με τη διακύμανση της αγοράς. Παρακαλώ επενδύστε προσεκτικά και επιβεβαιώστε με μας πριν από την πληρωμή σας.

 

1 - Καμία επιστροφή και επιστροφή μετά από την πληρωμή.

2 - Η μηχανή ανθρακωρύχων έχει την εξουσιοδότηση 180days

3 - Εάν είναι από την εξουσιοδότηση, θα παράσχουμε την πληρωμένη υπηρεσία συντήρησης

 

 

Υπηρεσίες πωλήσεων:

Προσφέρουμε τις ελεύθερες υπηρεσίες αναφοράς σε όλο τον πελάτη.

Προσφέρουμε τους πελάτες μας με την αγορά επαγγέλματος συμβουλεύουμε σύμφωνα με την περιοχή, τις ηλεκτρικά αμοιβές και το κ.λπ. τους.

Όλοι οι πελάτες μπορούν να έχουν την καθοδήγηση του χρήστη από μας.

 

 

Λογιστικές υπηρεσίες:

Ενσωματώνουμε μια ναυτιλιακή εταιρία, η οποία μας εξουσιοδοτεί για να δώσει στους πελάτες μας μια καλύτερη υπηρεσία παράδοσης. Σαν μεγάλης αξίας χαρακτηριστικά της μηχανής μεταλλείας, θα υπήρχαν περισσότερες απαιτήσεις στην υπηρεσία παράδοσης, όπως η ασφάλεια. Η καλύτερη τιμή, καλύτερη ταχύτητα και πιό ελέγξιμος είναι αυτό που θέλουμε να επιτύχουμε.

 

Η επισκευή και διατηρεί:

Για τον ανθρακωρύχο κάτω από την εξουσιοδότηση, μπορούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες για να επιστρέψουμε τον ανθρακωρύχο στις κατασκευές. Για τον ανθρακωρύχο από την εξουσιοδότηση, παρέχουμε την επισκευή και διατηρούμε τις υπηρεσίες, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν να αποβάλουν τις ανησυχίες των πελατών εάν ο ανθρακωρύχος δεν είναι πλέον κάτω από την εξουσιοδότηση.

 

Ο καθαρισμός και η ανανέωση του ανθρακωρύχου είναι επίσης πρόσθετη υπηρεσία που προσφέραμε. Οι πελάτες μπορούν να μας στείλουν τους ανθρακωρύχους τους σε για να καθαρίσουν ή να ανανεώσουν, το οποίο μπορεί να βοηθήσει να επεκτείνει τη ζωή υπηρεσιών των μηχανών και να φέρει περισσότερο κέρδος στους πελάτες.

 

 

Μηχανή μεταλλείας Bitmain Antminer S19 XP 141Th/s ανθρακωρύχων Blockchain BTC 3010W 0

Μηχανή μεταλλείας Bitmain Antminer S19 XP 141Th/s ανθρακωρύχων Blockchain BTC 3010W 1

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +86 18126351869
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)